Όλες αυτές τις μέρες δεν μπορούσα ν’ αποφασίσω τι να ψηφίσω! Όλοι καλοί είναι και θέλουν να μας σώσουν! Εγώ φταίω που είμαι μία από τόσους άλλους αναποφάσιστους! Μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων! Δηλαδή περιμένουμε να μας πείσουν τελευταία στιγμή; Ντρέπομαι αλλά ναι ήμουν μία αναποφάσιστη! Αλλά πάλι γιατί να ντρέπομαι; Ντράπηκε καθόλου η Κυρία του Βοσκόπουλου η κυρία Γκερέκου, η οποία από Σοσιαλίστρια να είναι υποψήφια με την δεξιά παράταξη; Υπουργείο της τάξανε και μπούκαρε! Δεν αφήνεις εύκολα χρυσές καρέκλες! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη ούτε η τελευταία! Έτσι και εγώ το αποφάσισα. Μπορεί από αριστερή να έγινα δεξιά, μετά σοσιαλίστρια, μετά πάλι δεξιά, μετά πάλι αριστερή αλλά τελεία και παύλα! Το αποφάσισα! Θα ψηφίσω Τελεία και τον Γκλέτσο τον παίδαρο τον ντελικανή! Κάτι ήξεραν τόσες και τόσες σταρ και σταρλετίτσες που εκτίμησαν τα… προσόντα του! Δεν είχε γούστο η κόρη του Λυκουρέζου και της Ζωίτσας της Λάσκαρη; Δεν είχε γούστο η Μιμή η Ντενίση; Την εκτιμώ πολύ την Μιμή γιατί έχει γούστο και είναι ποιοτική ηθοποιός! Αφήστε τι λέει ο Λαζόπουλος, ότι δεν έχει ταλέντο! Την ζηλεύει, γιατί ήθελε να παίξει αυτός την Μπουμπουλίνα! Με επηρέασε πολύ ότι ήταν επιλογή της Ντενίση ο Γκλέτσος! Τολμώ να πω ότι θα τον ψηφίσω γιατί θέλω να βλέπω και έναν κούκλο στη Βουλή που θα σηκώνει το ανάστημα του, θα χτυπά το χέρι του στην έδρα και θα τρέμουν όλοι!
Ένας άλλος λόγος είναι ότι κουβαλάει πολλά κιλά μαγκιά και δεν μπορεί να του κουνηθεί κανείς! Ο Γκλέτσος είναι εγγύηση, γιατί πέτυχε ως Δήμαρχος και έτσι θα πετύχει ως αρχηγός κόμματος! Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ότι κάνει σωστές επιλογές στις γυναίκες! Εκτός από τις γυναίκες τις ζωής του, ζήτησε την αγαπημένη του Jumbo να συμπορευτούν για μια Ελλάδα νέα! Δεν λέω η Κυρία Στανίση με το Κ Κεφαλαίο είναι αγαπητή και λαικιά τραγουδίστρια. Αλλά που να τα προλάβει όλα η γυναίκα; Σπίτι, δουλειά, διαφήμιση στα Jumbo, εκπαίδευση για αρχάριους στην πολιτική, συνεδριάσεις στη βουλή; Απλή κυρία δεν λέω και χατήρια δεν χαλάει! Ποιά μπορεί να χαλάσει χατήρι στον παίδαρο και να αρνηθεί το Μέγαρο!
Καλή ψήφο σε όλους σας αλλά και στους αναποφάσιστους!

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένσημα από την οικοδομή!
Αν δεν ήταν ο γιος του μπαμπά του, άνεργος θα ήταν, γιατί κανείς δεν θα προσλάμβανε τέτοια διάνοια!!!! Μόνο ο Σαμαράς του έδωσε δουλειά και πήρε αέρα, για να ρωτάει ποιος έχει ένσημα!!! Τέτοιο θράσος εκεί στη Ν.Δ!!! Λίγη ταπεινότητα βρε παλικάρια και την προσευχή σας στο θεό που πιστεύετε εσείς, γιατί έρχεται και η σειρά σας!!! Ξεχάστηκε η Siemens και τόσες άλλες ρεμούλες; Το πρόβλημα σας είναι αν είναι άθεος ο Τσίπρας; Δηλαδή εσείς που δεν δηλώνετε άθεοι έχετε άραγε τον θεό σας; Προσοχή, γιατί άκουσα ότι ο Ξηρός κυκλοφορεί κοντά στη Βουλή!

«Oυσιαστικότερο πρόβλημα είναι η αποτελεσματικότητα του κράτους και όχι το μέγεθός…
TANEA.GR