Θα θέλατε μεγαλύτερη επιτυχία και ικανοποίηση ​σε προσωπικούς τομείς της ζωής σας;
​Στο life coaching -προσωπική ανάπτυξη, σας βοηθούμε να ξεκαθαρίσετε τους προσωπικούς σας στόχους -τα ζητούμενά σας, διερευνούμε τα πιθανά εμπόδια της επιτυχίας σας, σας διδάσκουμε τεχνικές για την ανάπτυξη των προσωπικών σας δεξιοτήτων και σας παρέχουμε ενδυνάμωση, υποστήριξη, ενθάρρυνση, για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να υλοποιήσετε αυτά που θέλετε.
Πολλές φορές στη ζωή μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, εμπόδια και προκλήσεις. Όπως είπε κάποτε ο μεγάλος γκουρού της προσωπικής ανάπτυξης Jim Rohn «-αν η ζωή μας ήταν βιβλίο και είχε μόνον ένα κεφάλαιο με τον τίτλο «ευτυχία», τότε ίσως να ήταν πολύ βαρετό…».

Μερικές φορές τα εμπόδια έχουν να κάνουν με την επαγγελματική μας ζωή, θέλουμε να ξεκινήσουμε μια καινούρια δουλειά ή να αλλάξουμε καριέρα, αισθανόμαστε ότι δεν αξιοποιούμε το πλήρες δυναμικό μας στη δουλειά που είμαστε, θέλουμε να κάνουμε βήματα μπροστά.

Άλλοτε πάλι, στον προσωπικό μας βίο, αισθανόμαστε ότι δεν παίρνουμε την ικανοποίηση που θέλουμε, είμαστε σε σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν, δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε με τα άτομα που θέλουμε, νιώθουμε ότι δεν μας καταλαβαίνουν, δεν αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι.

Ακόμη, συχνά τα εμπόδια είναι εσωτερικά και αφορούν σε αλληλοσυγκρουόμενους στόχους / ανάγκες, στις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές μας, τους τρόπους που αντιδρούμε στις καταστάσεις, το κατά πόσο πιστεύουμε στον εαυτό μας και κατά πόσο επιμένουμε στους στόχους που έχουμε θέσει.

Τέλος, πολλές φορές αισθανόμαστε ότι η ζωή μας θέλει καινούρια κατεύθυνση, χρειαζόμαστε έμπνευση και δημιουργικότητα, θέλουμε να αφήσουμε στην άκρη τα παλιά, να βάλουμε νέους στόχους, να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας, να χαράξουμε ένα καινούριο πλάνο, που θα μας δώσει περισσότερη επιτυχία και περισσότερη χαρά!

​Ο προσωπικός σας σύμβουλος –life coach θα σας ακούσει προσεκτικά, θα σας θέσει διευκρινιστικές ερωτήσεις, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και κατόπιν σιγά-σιγά να ανακαλύψετε τις κατάλληλες λύσεις για σας (που τις περισσότερες φορές βρίσκονται κρυμμένες μέσα μας, αλλά δεν τις βλέπουμε, είτε λόγω έλλειψης ενθαρρυντικού περιβάλλοντος είτε διότι δεν θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό μας…).

​Έτσι λοιπόν, αν θέλετε να συζητήσουμε θέματα προσωπικής οργάνωσης, διαπροσωπικής επικοινωνίας, αυτοβελτίωσης και τρόπους μεγαλύτερης επιτυχίας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας!
Δημοφιλή προγράμματα life coaching
ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
COACHING ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
COACHING ΚΑΡΙΕΡΑΣ
COACHING ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ
ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΕΡΟ LIFESTYLE

http://www.businesslifecoaching.net/lifecoaching.html?gclid=CJmQ1IKNhM8CFQcz0wodIjoE1Q

Advertisements