Η Βούλα Γκάντσιου κοινοποίησε το βίντεο του Efstratios Stefanou.
25 Ιουλίου στις 2:34 μ.μ. ·
Όταν οι μπαμπάδες συμμετέχουν στην ανατροφή των παιδιών τους!!!!
Ο Στράτος μέλος της ομάδας και πατέρας, απασχολεί τα κορίτσια δημιουργικά φτιάχνοντας γλυκό στην κουζίνα!
Αντί να τους λέει συνέχεια φύγετε, θα λερωθείτε, και τα κορίτσια να κλαίνε, να φωνάζουν ” είσαι κακός μπαμπάς, ” της έβαλε τις ποδίτσες και τις μαντήλες στα μαλλιά και συνεργάζονται άψογα!!!!
Στράτο θέλεις να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρά σου; Τα συναισθήματα τα δικά σου, των κοριτσιών, τι σου είπαν όταν ολοκληρώθηκε η ζαχαροπλαστική;
“Η ώρα της δημιουργίας…..κόρη και βαφτιστικια βάζουν τέχνη……..!!!!!!!”
00:45
Ο Efstratios Stefanou περήφανος μαζί με Stavroula Tachou και Skular Ivana
Η ώρα της δημιουργίας…..κόρη και βαφτιστικια βάζουν τέχνη……..!!!!!!!

Μου αρέσει! Σχολιάστε
Αρέσει στους Stavroula Tachou, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ, Ζέττα Μπακιρτζιδου-Λαγηνα και σε 4 ακόμη.

Efstratios Stefanou Θα ήθελα να πω για αρχή ενα πολυ μεγάλο ευχαριστώ…..οταν ένας τόσο ξεχωριστός άνθρωπος αναφέρεται σε μένα με τόσο κολακευτικά λόγια, ειναι πολυ μεγάλη τιμή……σ ευχαριστώ παρα πολυ Βούλα Γκάντσιου για ολα τα καλα σου λόγια….και σήμερα και εδώ και 17 χρονια που γνωριζόμαστε……!!!!!!!
25 Ιουλίου στις 9:38 μ.μ. · Τροποποιήθηκε · Δεν μου αρέσει · 2

Efstratios Stefanou Για την εμπειρία τωρα με τις μικρές: θέλω να σας πω πως ειναι μοναδικό….ειναι ενα πολυ όμορφο πράγμα να κανεις δυο αγγέλους (οπως ειναι στο συγκεκριμένο βίντεο)να περνάνε τόσο καλα….ειναι πολυ όμορφο και νιώθεις πολυ ξεχωριστός γιατι μπορείς να διδάξεις και μπορεις να μάθουν απο εσενα….μπορεις να βλέπεις να γελούν τις κανεις να νιώθουν χρήσιμες και να ανυπομονούν να δοκιμάσουν μετα τους κόπους τους…..ειναι πολυ ξεχωριστό και πολυ όμορφο πράγμα και παροτρύνω όλους τους γονείς να το δοκιμάσουν…….!!!!!!!
25 Ιουλίου στις 9:36 μ.μ. · Δεν μου αρέσει · 2

Βούλα Γκάντσιου Με συγκίνησες Στράτο με την ευαισθησία που γράφεις για τους δύο αγγέλους σου! Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις τα παιδιά να νιώθουν τόσο ευτυχισμένα! Χαίρομαι που η κόρη σου έχει τέτοιο πατερούλη και η βαπτιστικιά σου τέτοιο νονό! Πραγματικά είναι πολύ όμορφο να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με αγάπη και να ζούμε μαζί τους χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές!!! Επίσης ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου! Να είσαι πάντα καλά και να ζεις πολλές ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη σου!!!!!
26 Ιουλίου στις 12:02 π.μ. · Μου αρέσει!

Αρχείο ΣούπερΜαμάδες

Advertisements